Disney Bola Soccer

Disney Bola Soccer 1.0

Rode kaart voor dit voetbalspel van Disney

Disney Bola Soccer is een cartoony voetbalspel voor Android waarin je de wereldkampioenschappen moet winnen. Helaas schiet dit teleurstellende spel behoorlijk naast het doel.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuke verhaallijnen
  • Goede menu's

TEGEN

  • Slecht reagerende bediening
  • Onrealistische gameplay
  • Frustrerende glitches

Matig
4

Disney Bola Soccer is een cartoony voetbalspel voor Android waarin je de wereldkampioenschappen moet winnen. Helaas schiet dit teleurstellende spel behoorlijk naast het doel.

Het doel

Je hebt de leiding over een team van brute voetballers die je via single-player tournaments naar de overwinning moet brengen. Ook kun je tegen vrienden spelen. Onderweg maak je spelers sterker door met de verdiende XP hun skills te verbeteren. Door vaak te winnen, speel je nieuwe toernooien vrij.

De gameplay is zo ontworpen dat deze lijkt op andere mobiele voetbalspellen zoals FIFA 14 of Real Football, maar Disney Bola Soccer is duidelijk gericht op een veel jonger publiek, met grappige verhaallijnen, simpele bediening en cartoony graphics.

Een helse match

De besturing van Disney Bola Soccer laat heel wat te wensen over. Het reageert gewoon heel slecht. Aanvankelijk lijkt het allemaal simpel en er is zelfs een handige tutorial die je alles uitlegt. Je tikt op een speler om de bal naar hem te schoppen, houdt je vinger op het doel om te schieten en veegt over het scherm om te rennen.

Al gauw merk je alleen dat de uitvoering vrijwel onmogelijk is, omdat de spelers extreem traag reageren. Soms moet je meerdere keren tikken om te schoppen, soms reageert de speler gewoonweg niet. Tacklen is veel te onberekenbaar en schieten gaat vaker fout dan goed.

Vergeleken met andere voetbalspellen voor Android is de gameplay erg onrealistisch. Scoren vanaf de middenlijn is erg gemakkelijk en de spelers rennen belachelijk traag. Ook draaien je eigen spelers meteen om en rennen naar hun eigen goal zodra ze de bal hebben...

Lange gezichten

De graphics in Disney Bola Soccer zijn dan weer erg leuk, vooral de karakters met hun lange gezichten en enorme lijven. Ze zien er uit alsof ze een beetje teveel pixel-steroïden hebben gesnoept. De cutscenes tussen de wedstrijden zien er goed uit en hebben een mooie cartoon-look.

De animatie laat echter te wensen over. De spelers bewegen langzaam en onhandig en de botsingen voelen nep.

Disney's eigen doel

Het concept van Bola klinkt op papier goed. Een leuk en luchtig voetbalspel dat ook jonge kinderen gemakkelijk kunnen spelen.

De uitvoering is helaas erg karig. Het spel is frustrerend, saai en voorspelbaar. Zoek je een ander type luchtig voetbalspel in plaats van een traditionele simulatie, kijk dan eens naar Flick Kick Football Legends, Soccer Rally 2 of Soccer Stars.

Meeste downloads Sportspellen voor iphone

Meer
Disney Bola Soccer

Download

Disney Bola Soccer 1.0

Beoordelingen about Disney Bola Soccer